Taking too long? Close loading screen.

Del innlegget

Boligmarkedet er i endring, eller for å være mer presis; en endring er underveis som vil få stor betydning for boligmarkedet – kanskje mest for ungdom.

 

Mindre areal tilgjengelig for boligbygging

Mindre og mindre byggeareal er tilgjengelig å bygge på, “hvordan er det mulig?” tenker du kanskje. Svaret er at folk flytter fra distriktene og til byene.

Spør deg selv, hvor vil du helst bo? De aller fleste vil bo sentralt i sentrum, og derfor løper vi raskt ut for plass. Det stadig begrensede arealet man kan bygge på tilsier at flere må bo på et mindre areal. Eller som vi ser på det, vi må begynne å bo effektivt.

Derfra kommer ideen bak vårt konsept; modulbaserte boliger som kan bygges raskt, og som bruker byggearealet maksimalt. Samtidig har vi et sterkt fokus på miljø på dagsordenen både når det gjelder planlegging, byggeprosess og drift. Det er en energieffektiv løsning som sparer på naturens ressurser samtidig som at modulene kan brukes på nytt eller flyttes.

Økonomisk gunstig

Det trenger ikke koste skjorta å bo med høy levestandard. Våre moduler leveres for eksempel leveres ferdig innredet med møblement og hvitevarer fra kvalitetsleverandører som IKEA, Electrolux, Siemens, Kohler med flere. Måten modulene er satt sammen på sørger også for at strømforbruket blir lavere, noe både miljøet og lommeboken din kan sette pris på. Boligene er av høy kvalitet og imøtekommer strenge krav Tek10,  de største besparelsene ligger i vår effektive konstruksjon og byggeprosess, den korte tiden det tar å konstruere boligene og effektiv arealutnyttelse. Vi er også godkjent og tilrettelagt for husbankens grunnlån.

Raskt å sette opp

Vårt konsept imøtekommer det voksende behovet for små boliger ved å levere en smidig prosess, som setter opp bygget på kortest mulig tid. Da har du en bolig som inneholder alt du trenger.

Inkludert: – Ferdig innredet – Kjøkken / Bad / Garderobe / Soverom / VVS / Strøm / Internett /

Dette er boliger ment for permanent bruk.

Boligene er også fleksible med tanke på leilighetsstørrelse og de er fleksible i forhold til totalstørrelse, eller entall leiligheter i bygget.

 

 

Del innlegget

Kategorier: Blog