Lukk

Inventarliste

Vinduer og dører

Ytterdør i aluminium med brann- og lydklasse u-verdi 1,08W/m2K.
Vinduer har brann og lydklasse etter gjeldende regler.

Terasse, balkonger og utvendige trapper

Modulene leveres ferdig oppsatt med trappeganger, eventuelt heis (over to etasjer) og overdekket gang (svalgang), samt balkong.

Bad m/toalett og dusj

Inneholder toalett, dusj, vaskeservant, varmtvannsbereder og vaskemaskin fra Elektrolux. Varmekabler i gulv, downlight LED (SG) over vask, LED(SG) taklys, trådløs styring av lys.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra IKEA med komfyr fra SIEMENS samt keramisk platetopp med to plater, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fire overskap, og kjøkkenbenk med vask. Ventilasjon fra Flexit/Swegon er montert over platetopp/komfyr og inneholder ventilasjonsanlegget for leiligheten. Kjøkken leveres med bord og to stoler (IKEA). LED-lys over kjøkkenbenk og i taket. Trådløs styring av lys. Komfyrvakt fra CTM.

Inventar

Leiligheten er møblert med møbler fra IKEA og innbefatter sofa i stue. Bord og to stoler på kjøkken, samt seng og skap på soverom. I tillegg kommer hvitevarer som beskrevet for det enkelte rom.

VVS 

Ventilasjonsanlegg fra Flexit/Swegon med kapasitet:65 mm2 og energimerking: A
Anlegget er et av markedets mest stillegående og energieffektive med moderne design. Klarer kravene i TEK 10.

Elektrisk anlegg

Alt av belysning ute og inne er LED. SG belysning og Unilamp med trådløs styring av lys i alle rom. X-Comfort Eaton. Sikringer er jordfeilautomater fra Eaton. Stikkontakter fra Elko. Komfyrvakt og termostat fra CTM Lyng. Panelovner stue og soverom er Glamox ovner med elektronisk termostat. Varmekabel på bad er levert av Øgland.

NB: Det tas forbehold om oppgitte merkenavn mht. produkt, men det vil alltid benyttes produkter som er godkjente for norske forhold og som er av høy kvalitet.

Mulighet for tilpasning innenfor hvert prosjekt.

Modulene kan settes sammen til mindre eller større bygg, og størrelsen på leilighetene kan variere ved å sette sammen flere moduler. Det er også mulig å velge mellom forskjellige fasadekledninger. Slik kan hver enkelt prosjekt tilpasses og få sitt eget særpreg.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille visning? Ta kontakt med oss!

Kontaktskjema